AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla birinin vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla birinin vurulduğunu görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına yorulur.

Kahve falında silahla birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında kocanın silahla vurulduğunu görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında annenin silahla vurulduğunu görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla elinden vurulmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla boynundan vurulmak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında birinin silahla vurulduğunu görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan silahla vurulmak işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir