AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek güzel haberlerin alınacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmeniz istediğinizi almanızı sağlayabilir.

Kahve falında karnından silahla vurulmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında silahla karnından vurulmak bir bebek sahibi olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza tabir olunur.

Kahve falında silahla karnından vurulmak ama ölmemek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine inanılır.

Kahve falında silahla karnından vurulduğunu görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında babasının silahla vurulduğunu görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağından silahla vurulmak yüküne ortak olacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir