AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve kan görmek

Kahve falında silah ve kan görmek

Kahve falında silah ve kan görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve kan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek adının ve şanının yürüyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında silah ve kan görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan ve silah görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek içine kapanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı kalabalık görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine silah atmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini silahla öldürmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla birini kovalamak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir