AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve silah görmek

Kahve falında kan ve silah görmek

Kahve falında kan ve silah görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Kahve falında kan ve silah gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulmak ve kan görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında silah ve kan görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kan ve silah görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulduğu görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla yaralamak dargınların barışacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kar ve silah görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir