AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birini kovalamak

Kahve falında silahla birini kovalamak

Kahve falında silahla birini kovalamak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, tazeleneceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla birini kovalamak gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiye sahip olabilirsiniz.

Kahve falında silahla birini kovalamak para kazanmaya başlayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında silahla kovalamak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin silahla kovaladığını görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında birini silahla kovalamak bir sebeple çok üzüleceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz köpek kovaladığını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sağlığını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında fare görüp kovalamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at kovaladığını görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Kahve falında siyah köpek kovaladığını görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir