AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla vurulup kan görmek

Kahve falında silahla vurulup kan görmek

Kahve falında silahla vurulup kan görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurulup kan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında silahla vurulup kan görmek zorlukları teker teker aşacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında silahla vurulup ölmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında silahla vurularak ölmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayırla yad etmeye yorulur.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek önünü açacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir