Kahve falında tırtıklı bıçak görmek

Kahve falında tırtıklı bıçak görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tırtıklı bıçak gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında tırtıklı bıçak görmek başarılarını arttıracağına, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini bıçakla öldürmek insanlar tarafından sevileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla yaralanmak kan görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçaklı bir adam görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kan ve bıçak görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle bıçakla kavga etmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak kesiği görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, rahatının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden bıçaklanmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top