AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde bıçak görmek

Kahve falında yerde bıçak görmek

Kahve falında yerde bıçak görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde bıçak gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Kahve falında yerden bıçak toplamak eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerde bıçak görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yokluk içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında yerden bıçak almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Kahve falında ince bıçak görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, müjdeli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek hafif ve iyi hissedeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bıçak görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında biri tarafından bıçaklandığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşık ve bıçak görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir