AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adama bıçak çekmek

Kahve falında bir adama bıçak çekmek

Kahve falında bir adama bıçak çekmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine bıçak çekmek borç içinde bir yaşam süreceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında düşmana bıçak çekmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak çekmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında babaya bıçak çekmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçak çekmek görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Kahve falında eli bıçaklı adam görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir