AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ve araba görmek

Kahve falında silah ve araba görmek

Kahve falında silah ve araba görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve araba gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında silah ve araba görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, yeni alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba ve silah görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında silahlı adamlar görmek bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah görüp vurulmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kavga ve silah görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahlı birinden kaçmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında silahla birinin vurulduğunu görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk silah görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir