AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga ve silah görmek

Kahve falında kavga ve silah görmek

Kahve falında kavga ve silah görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, arkasından gıybet edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Kahve falında kavga ve silah gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Kahve falında silahla kavga etmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında silahlı kavga görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalet eder.

Kahve falında silahla kavga görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında kavga silah görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında silahlı biriyle kavga etmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah ve kavga görmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı kavga etmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ve silah görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir