AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlı adamlar görmek

Kahve falında silahlı adamlar görmek

Kahve falında silahlı adamlar görmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı adamlar gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine yorulur.

Kahve falında adam silahla öldürmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Kahve falında eli silahlı adamlar görmek yazgısının güzelleşeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla adam öldürmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eli silahlı adam görmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı adamlardan kaçmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında silahlı bir adam görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında silahla adam yaralamak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir