AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamadan kaçmak

Kahve falında patlamadan kaçmak

Kahve falında patlamadan kaçmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hane içine ay doğacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına delalettir.

Kahve falında patlamadan kaçmak gördüyseniz:

  • Mecburiyetten cesaret gerektiren işlere kalkışabilirsiniz.

Kahve falında patlamadan kaçmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında sivilce patlatmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Kahve falında silah patlatmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işarettir.

Kahve falında patlayan araba görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sivilceyi patlatmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulur.

Kahve falında geminin patlamasını görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir