AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış balon görmek

Kahve falında patlamış balon görmek

Kahve falında patlamış balon görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Kahve falında patlamış balon gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerleme cesareti toplamaya çalışırken elinize geçen fırsatı kaçırabilirsiniz.

Kahve falında patlamış balon görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında balon patlattığını görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine işaret eder.

Kahve falında balon patlatmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balonu patlatmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına yorulur.

Kahve falında balon patlaması görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balon tutmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi uçan balon görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Kahve falında birinden balon almak günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir