AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin patladığını görmek

Kahve falında güneşin patladığını görmek

Kahve falında güneşin patladığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ona özlemle sarılacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin patladığını gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Kahve falında güneşin patladığını görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek dünya malı edineceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahın patladığını görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca patladığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın patladığını görmek çevresinin genişleyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının patladığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilce patladığını görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir