AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teker patlamak kızgınlıkların geçeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında bisikletin tekerinin patladığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tekerin patladığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın tekerini patlak görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeri patlak araba görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, hasret ve özlem gidereceğine işaret eder.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında teker yakmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir