Kahve falında silahla birine ateş etmek

Kahve falında silahla birine ateş etmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, mal ve para biriktireceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla birine ateş etmek gördüyseniz:

  • Sabır göstermeniz durumunda sonuçlar yararınıza olabilir.

Kahve falında silahla birine ateş etmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işarettir.

Kahve falında ateşli silah görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında silah görüp ateş etmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında silah la ateş etmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, alanında marka bir isim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla havaya ateş edildiğini görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine silahla ateş edildiğini görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edememek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş etmeyen silah görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top