AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla hedefe ateş etmek

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalettir.

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Kahve falında silahla hedefe ateş etmek çok ünlü bir kişi olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hedefe ateş etmek kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında silaha hedef olmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, güzel işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında silahla hedef almak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hedefe koşmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hedefi ıskalamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret eder.

Kahve falında kurşunlara hedef olmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurşuna hedef olmak zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dini inançların güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir