AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, zaferler kazanacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında silahtan ateş çıktığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Kahve falında silahtan ateş çıktığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla ateş altında kalmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla cama ateş etmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Kahve falında silah la ateş etmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana silahla ateş ettiğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ateşli silahla yaralanmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına delalet eder.

Kahve falında silahla ateş edildiğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edeni görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir