AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayın hilal halini görmek

Kahve falında ayın hilal halini görmek

Kahve falında ayın hilal halini görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, iyi habere, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayın hilal halini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında ayın hilal halini görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni hilal görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı hilal görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla hilal görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Kahve falında yarım hilal görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hilal yıldız görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek şansının döneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir