AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla hilal görmek

Kahve falında birden fazla hilal görmek

Kahve falında birden fazla hilal görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, tüm sorunlarının biteceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla hilal gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla hilal görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden çok hilal görmek sevdiği insana kavuşacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında hilal şeklinde ay görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı hilal görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde hilal görmek sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarım hilal görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında iki tane hilal görmek ticaretinin gelişeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hilal şeklinde ay ve yıldız görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir