AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni hilal görmek

Kahve falında yeni hilal görmek

Kahve falında yeni hilal görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni hilal gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Kahve falında yeni hilal görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hilal ve yıldız görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil hilal görmek problemlerinin çözüleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç hilalli bayrak görmek işinden evine gidip geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında iki hilal görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla hilal görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir