AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı hilal görmek

Kahve falında ayı hilal görmek

Kahve falında ayı hilal görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayı hilal gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Kahve falında ayı hilal görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayı hilal şeklinde görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız ve hilal görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil hilal görmek yükseldikçe yükseleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolunay ve hilal görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ayın hilal halini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve hilal görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, güzel ameller işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni hilal görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir