AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal sıkıp içmek

Kahve falında portakal sıkıp içmek

Kahve falında portakal sıkıp içmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, lüks içinde olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal sıkıp içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında portakal sıkıp içmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına işarettir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu sıkıp içmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, malının artacağına işaret eder.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına delalettir.

Kahve falında arabada sıkışmak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sıkı sıkı sarılmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında köşeye sıkışmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir