AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm sıktığını görmek

Kahve falında parfüm sıktığını görmek

Kahve falında parfüm sıktığını görmek doğru yolu bulacağına, huzurunu yerine getireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm sıktığını gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek kendisine uğur getireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah sıkan birini görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkan ayakkabı görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek içine kapanacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında saçının sıklaştığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında sık sık sevdiğini görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir