AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, işlerinden feragat edeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık uçtuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek günahlarının affedileceğine, huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkma börek yemek maddi açıdan borçların ödeneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında sık saç görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık bebek görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi sık sık görmek özgüveninde artış yaşanacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir