AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık cin görmek

Kahve falında sık sık cin görmek

Kahve falında sık sık cin görmek fakirliğinin biteceğine, ufkunun açılacağına, hayatın yoluna gireceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kısmetinin hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık cin gördüyseniz:

  • Alternatiflerinizi araştırmalısınız.

Kahve falında sık sık cin görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işarettir.

Kahve falında sık sık deprem görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Kahve falında sık orman görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini sık görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında sık sık elbise değiştirmek ticaret ehli olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkma börek görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir