AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık su içmek

Kahve falında sık sık su içmek

Kahve falında sık sık su içmek kötü yola sapmayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, aradaki buzları eriteceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yarar getireceğine inanılır.

Kahve falında sık sık su içmek gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında sık sık su içmek pek çok olumlu gelişmelere, dertlerin bir anda sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sık sakal görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Kahve falında sık sık bebek görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sık sık tuvalete girmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık sık kıyafet değiştirmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sıkma vermek yağmur yağmamasına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir