AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal sıktığını görmek

Kahve falında portakal sıktığını görmek

Kahve falında portakal sıktığını görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hoşgörülü biri olunacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal sıktığını gördüyseniz:

  • İlişkileriniz hakkında, insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler.

Kahve falında portakal sıktığını görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sık orman görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında sık sık birini görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında sık sık balık görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulur.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık sevgiliyi görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına inanılır.

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir