AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişiyi sık sık gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Kahve falında sık sık aynı kişiyi görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kişiyi sık sık görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sık orman görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkma vermek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık tuvalet görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir