AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık ağaç görmek

Kahve falında sık ağaç görmek

Kahve falında sık ağaç görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında sık ağaç gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Kahve falında sık ağaç görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık eski sevgiliyi görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık balık görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık köpek görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, son model arabaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkan ayakkabı giymek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, takdir edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir