AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık balık görmek

Kahve falında sık sık balık görmek

Kahve falında sık sık balık görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sık sık balık gördüyseniz:

  • Farklı olmaktan çekinmeyin.

Kahve falında sık sık balık görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sık orman görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işarettir.

Kahve falında dişlerini sıktığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında sıkma vermek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm sıktığını görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık deprem görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir