AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyü sihir görmek

Kahve falında büyü sihir görmek

Kahve falında büyü sihir görmek refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyü sihir gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında sihir büyü görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyü sihir görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sihirli küre görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında sihir yaptığını görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sihir yapmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sihirli değnek görmek müjdeli haberle geleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli şeyler görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sihirli yüzük görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir