AnaSayfa / Genel / Kahve falında sihir bozmak

Kahve falında sihir bozmak

Kahve falında sihir bozmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, maneviyatının çökeceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işarettir.

Kahve falında sihir bozmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında sihir bozmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sihirli lamba görmek düze çıkacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sihir yaptığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında sihir büyü görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli küre görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sihirli güçlerinin olduğunu görmek kişinin fakirleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalettir.

Kahve falında sihir yapmak yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyü sihir görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir