AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır sürüsü görmek

Kahve falında sığır sürüsü görmek

Kahve falında sığır sürüsü görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yapacağı planların altüst olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Kahve falında bir sürü sığır görmek hayır getirecek yollara girileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine inanılır.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında dişi sığır görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında sığır et görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulur.

Kahve falında büyük sığır görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir