AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü sığır görmek

Kahve falında bir sürü sığır görmek

Kahve falında bir sürü sığır görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü sığır gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Kahve falında sığır sürüsü otlatmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, hayatınızın neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü sığır görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi sığır görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır boğazlamak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Kahve falında sığır eti yemek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında ölü sığır görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir