AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır et görmek

Kahve falında sığır et görmek

Kahve falında sığır et görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, istediği oranda da eğleneceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında sığır et gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında sığır eti kesmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır eti görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında sığır eti yemek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır et görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında vahşi sığır görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında sığır sürüsü görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır yüzmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir