AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi sığır görmek

Kahve falında dişi sığır görmek

Kahve falında dişi sığır görmek büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında dişi sığır gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Kahve falında dişi sığır görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah sığır görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine inanılır.

Kahve falında büyük sığır görmek aç kalacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında sığır kesildiğini görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Kahve falında hasta sığır görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kara sığır görmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Kahve falında sığır derisi yüzmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir