AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır gütmek

Kahve falında sığır gütmek

Kahve falında sığır gütmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sığır gütmek gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında sığır gütmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına inanılır.

Kahve falında keçi gütmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında kin gütmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun gütmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında inek sürüsü gütmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu gütmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında öküz gütmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında davar gütmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir