AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır tarafından kovalanmak

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, üzüntü duyacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Elinizden geldiğince büyük düşünmelisiniz.

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında sığır derisi yüzmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır yüzmek verimli ve bereketli işler yapacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara sığır görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı sığır görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta sığır görmek mevkilerinin yüksek olacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır dışkısı görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır kellesi görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir