AnaSayfa / Genel / Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek şanssızlık yaşanacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sığır derisi yüzmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır derisi görmek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında ölü sığır görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır et görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sığır sürüsü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya inanılır.

Kahve falında sığır kellesi görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında sığır gübresi görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir