AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır inek görmek

Kahve falında sığır inek görmek

Kahve falında sığır inek görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sığır inek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sığır inek görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Kahve falında inek sığır görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında sığır gütmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi sığır görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet eder.

Kahve falında sığır sürüsü görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında sığırın öldüğünü görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve sığır görmek hayallerine kavuşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sığır görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir