AnaSayfa / Genel / Kahve falında vahşi sığır görmek

Kahve falında vahşi sığır görmek

Kahve falında vahşi sığır görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, huzursuzlukların son bulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi sığır gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında vahşi sığır görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya tabir olunur.

Kahve falında vahşi at görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet eder.

Kahve falında vahşi kediler görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan beslemek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vahşi domuz görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vahşi hayvanla mücadele etmek yaşam enerjisine kavuşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vahşi hayvanlar görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında vahşi hayvan eti yemek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir