AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır kovalamak

Kahve falında sığır kovalamak

Kahve falında sığır kovalamak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, yorulacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında sığır kovalamak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sığır kovalamak kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sığırın kovaladığını görmek bilgilerle donanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına inanılır.

Kahve falında sığır inek görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sığır görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır derisi yüzmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Kahve falında vahşi sığır görmek zor günler geçirileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır tarafından kovalanmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sığır görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir