AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sığır görmek

Kahve falında beyaz sığır görmek

Kahve falında beyaz sığır görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sığır gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz sığır görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında dişi sığır görmek ömür boyu süreceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda sığır görmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara sığır görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sığır görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sığır kellesi görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine inanılır.

Kahve falında sığır inek görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı sığır görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir