AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır derisi yüzmek

Kahve falında sığır derisi yüzmek

Kahve falında sığır derisi yüzmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında sığır derisi yüzmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz güvensizdir.

Kahve falında sığır derisi yüzmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sığır derisi görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında derisi yüzülmüş sığır görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına inanılır.

Kahve falında sığır yüzmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sığır kesmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sığırdan korkmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında sığır boğazlamak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır dışkısı görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir