AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaradan yanmak

Kahve falında sigaradan yanmak

Kahve falında sigaradan yanmak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında sigaradan yanmak gördüyseniz:

  • Bazı aksilikler veya rötarlar olsa da kısa bir seyahat olumlu yönde değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında sigaradan yanmak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına yorulur.

Kahve falında sigarayla yanmak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşde yanmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Kahve falında kaynar suda yanmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, alim ve bilge insan olacağına yorulur.

Kahve falında vücudu yanmak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları yanmak zenginleşeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonu yanmak stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içi yanmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir