AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sigara içmek

Kahve falında birinin sigara içmek

Kahve falında birinin sigara içmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sigara içmek gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ölüyle sigara içmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane sigara içmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece sigara içmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım sigara içmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüste sigara içmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında sigara sarıp içmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine alamet eder.

Kahve falında kahve sigara içmek hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti içmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir