AnaSayfa / Genel / Kahve falında külü görmek

Kahve falında külü görmek

Kahve falında külü görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında külü gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında küllük kırmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün küllerini görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında ateşli kül görmek kişinin fena halde yanılacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yanıp kül olduğunu görmek anne baba ile ters düşüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında kül dökmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kül tablası görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işarettir.

Kahve falında kül temizlemek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külü görmek kalp kırıklığına neden olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir