AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigaraya tekrar başlamak

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında sigaraya tekrar başlamak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında tekrar sigaraya başlamak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar okula başladığını görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar okula başlamak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okula tekrar başlamak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tekrar başlamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sigara içmeye başlamak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sigaraya başladığını görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir